30 Απριλίου 2009

Καμπάνια Εορτών

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης που πραγματοποιήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2008 αποφασίστηκαν οι δράσεις του συλλόγου ενόψει των εορτών .
Αποφασίστηκε να μοιραστούν λαχνοί σε όλα τα καταστήματα που θα κερδίζουν ποσά από € 10 μέχρι και € 50. Τα παραπάνω κουπόνια θα παίρνουν οι καταναλωτές που θα ψωνίζουν από τα μαγαζιά της Πύλης, δωρεάν. Το ποσό που ορίστηκε να διατεθεί από τη διοίκηση για το σκοπό αυτό είναι € 3.000. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο δημαρχείο Πύλης την ημέρα των Θεοφανίων, ταυτόχρονα με την κοπή της πίτας του δήμου.
Ακόμη η διοίκηση αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη μέρα που κλείνουν τα σχολεία – 22 Δεκεμβρίου 2008 – εκδήλωση στην αρχή του πεζόδρομου, όπου ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά του δήμου και διάφορα γλυκίσματα.
Επίσης το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να τοποθετήσει δική του φάτνη στον πεζόδρομο, στην πλατεία ΚΤΕΛ , ζητώντας από τη δημοτική αρχή τη σχετική άδεια τοποθέτησης.
Τέλος αποφασίστηκε να μη γίνει η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, λόγω της οικονομικής κρίσης και το ποσό αυτό να διατεθεί ως χορηγία σε εκδηλώσεις συλλόγων του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: