31 Ιουλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης ενημερώνει τα μέλη του για την έναρξη των νέων περιφερειακών επιχειρησιακών προγραμμάτων (ΠΕΠ) που απευθύνονται σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών.
Σκοπός των παραπάνω προγραμμάτων είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της καινοτομίας των υφιστάμενων επιχειρήσεων.
Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης καλεί τα μέλη του συλλόγου να δείξουν το ανάλογο ενδιαφέρον για ένα μέτρο που κινείται στη σωστή κατεύθυνση, βοηθώντας ουσιαστικά τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στον εκσυγχρονισμό και την εξωστρέφειά τους, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία. Ελπίζουμε στη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, ώστε τα νέα αυτά χρηματοδοτικά προγράμματα να διαχυθούν σε όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις.
Το ποσοστό της επιδότησης έχει οριστεί στο εντυπωσιακό 65%.
Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις, τους όρους για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, καθώς και επιπλέον πληροφοριακό υλικό τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης μπορούν να παίρνουν από τον Πρόεδρο κο Βοϊτσίδη Κων/νο

Δεν υπάρχουν σχόλια: