21 Νοεμβρίου 2009

4ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΕΣΘ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Πύλης, η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας, με διευρυμένη σύνθεση.
Τα θέματα που συζητήθηκαν είχαν να κάνουν με το καθεστώς αδειοδότησης των κινέζικων καταστημάτων, με τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις και τα διακαιώματα των εργοδοτών προς το ΙΚΑ, τα πνευματικά δικαίωμα και την πνευματική ιδιοκτησία, τη λειτουργία των νέων περιφερειακών λαϊκών αγορών και τα προβλήματα που επιφέρουν. Ακόμη έγινε ενημέρωση από τον νομικό σύμβουλο της ομοσπονδίας για την επαγγελματικά στέγη, τις διαφημιστικές και διευκρινιστικές πινακίδες και τις χορηγούμενες άδειες εκποιήσεων.
Στη συνέχεια στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε ανοικτή εκδήλωση με την παρουσία του νομάρχη Τρικάλων κου Βλαχογιάννη Ηλία, του δημάρχου Πύλης κου Κουφογάζου Κων/νου, του προέδρου του επιμελητηρίου Τρικάλων κου Γιαγιάκου Βασιλείου, του δημάρχου Πινδέων κου Παντέρα Απόστολου, του αντιπροέδρου της ΓΣΕΒΕΕ και προέδρου της ΕΒΕ Τρικάλων κου Αγγελάκη Ευαγγέλου, του νομαρχιακού συμβούλου κου Καπέλου Γεωργίου και πλήθους ακροατηρίου.
Ο οικονομολόγος κος Τσιροζίδης Μιχαήλ αναφέρθηκε στον "εμβολιασμό της επιχείρησης ενάντια στους δύσκολους καιρούς και τη διάγνωση των πιθανών αδυναμιών".
Η γιατρός του νοσοκομείου Τρικάλων κα Βουτσελά Δωρωθέα ενημέρωσε το ακροατήριο για τα "νέα δεδομένα της νέας γρίπης Α(Η1Ν1).
Τέλος έγινε από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης κο Βοϊτσίδη Κων/νο και το δήμαρχο Πύλης κο Κουφογάζο Κων/νο βράβευση για την πολυετή προσφορά στο συνδικαλισμό των εμπόρων, του επίτιμου προέδρου της ΟΕΣΘ κου Μπλουγούρα Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: